Groene soja
  • Nieuw
search
  • Groene soja
Bio

Groene soja - 500 gr

Referentie : SVB4

Groene soja of mungbonen worden voornamelijk gekiemd geconsumeerd als sojascheuten, maar kunnen ook gekookt gegeten worden, samen met rijst en groenten bijvoorbeeld. Hij is zeer rijk aan eiwitten, calcium, ijzer, fosfor en vezels.

Ingrediënten

groene soja

Valeurs nutritionnelles moyennes • Gemiddelde voedingswaarde 100 g:Énergie/Energie: 304 kcal / 1281 kJ • Graisses/Vetten: 1,2 g • dont acides gras saturés/waarvan verzadigde vetzuren: 0,3 g • Glucides/Koolhydraten: 41,5 g • dont sucres/waarvan suikers: 1,4 g • Fibres/Vezels: 17,3 g • Protéines/Eiwitten: 23,1 g • Sel/Zout: 0,097 g

Misschien vindt u het volgende ook leuk ...

Gelijkaardige producten