Nierbonen ORIGAMI
  • Nieuw
search
  • Nierbonen ORIGAMI
Bio

Nierbonen - 500 gr

Referentie : HR4

Nierbonen maken deel uit van de traditionele voeding van talrijke mensen doorheen de wereld. Ze hebben hun naam te danken aan hun vorm en zijn een belangrijke bron van plantaardige eiwitten en voedingsvezels en hebben een hoog potassiumgehalte. Ze zijn geliefd bij vegetariërs en behouden hun stevigheid na het koken. Lekker in salades, soepen, chili, pasta's en stoofschotels. RECEPT: Week 250gr bonen gedurende een nacht. Afgieten en overgieten met 3x hun volume aan koud water, koken op klein vuur gedurende 2u. Snijd 1 ui, 2 tomaten, 1 knoflookteentje en stoof dit in een beetje olijfolie. Wanneer de groenten gaar gestoofd zijn, de geweekte rode bonen en hun kookvocht toevoegen, paprika en zout toevoegen en nog 1/2u koken. Met gehakte peterselie bestrooien.

Ingrediënten

Nierbonen
Valeurs nutritionnelles moyennes • Gemiddelde voedingswaarde 100 g:Énergie/Energie: 337 kcal / 1408 kJ • Graisses/Vetten: 1,06 g • dont acides gras saturés/waarvan verzadigde vetzuren: 0,15 g • Glucides/Koolhydraten: 46,09 g • dont sucres/waarvan suikers: 2,1 g • Fibres/Vezels: 15,2 g • Protéines/Eiwitten: 22,53 g • Sel/Zout: 0,3 g

Misschien vindt u het volgende ook leuk ...

Gelijkaardige producten