Gele soja ORIGAMI
  • Nieuw
search
  • Gele soja ORIGAMI
Bio

Gele soja - 500 gr

Referentie : SJ4

Soja bevat de voor het lichaam noodzakelijke vitamine E, nodig voor de celstructuur, en vitaminen van de B groep (B1, B6, B9 en biotine) die nodig zijn voor de opneembaarheid van de verschillende macronutriënten (eiwitten, vetten en koolhydraten). De sojavezels helpen de darmtransit te regelen en verhinderen het lui worden van de darmen; ze spelen ook een rol in het voorkomen van hart-en vaatziekten. Gele soja is het rijkst aan eiwitten (40%). Ideaal om huisbereide tofu te maken. Recept home-made sojamelk : laat gedurende een nacht 250gr gele soja weken in koud water. Afgieten,nieuw water toevoegen en mixen. Aan de kook brengen en op zacht vuur laten koken gedurende 1u10'. Een vanillestokje in de lengte opensnijden en 10 minuten voor het einde van de kooktijd toevoegen. Zeven en honing of siroop toevoegen, proeven. Heerlijk !

Ingrediënten

gele soja
Herkomst van de grondstof:
Valeurs nutritionnelles moyennes • Gemiddelde voedingswaarde 100 g:Énergie/Energie: 430 kcal / 1794 kJ • Graisses/Vetten: 19,9 g • dont acides gras saturés/waarvan verzadigde vetzuren: 2,9 g • Glucides/Koolhydraten: 15,1 g • dont sucres/waarvan suikers: 5,7 g • Fibres/Vezels: 15,1 g • Protéines/Eiwitten: 40,0 g • Sel/Zout: 0,005 g

Misschien vindt u het volgende ook leuk ...

Gelijkaardige producten