Volkoren tarwemeel versgemalen op molenstenen in de Commanderie watermolen in Holland. FARINE DE BLE 100%(T150) Zeewierflappen : 250gr meel, 75ml olijfolie, 35gr sesamzaad en 1 kopje water. Deeg kneden, 10 minuten laten rusten en uitrollen. Vulling : stoof 1 gehakt ui en 1 teentje knoflook in olijfolie. Voeg 100gr uitgelekte gekookte arame zeewier toe, tamari, verse kruiden, citroensap en geraspte gember toe. De flappen vullen en 20' bakken op 200°
Ingrediënten
tarwe
Herkomst van de grondstof:
Valeurs nutritionnelles moyennes • Gemiddelde voedingswaarde 100 g:Énergie/Energie: 206 kcal / 863 Kj • Graisses/Vetten: 1,2 g • dont acides gras saturés/waarvan verzadigde vetzuren: 0,18 g • Glucides/Koolhydraten: 38,6 g • dont sucres/waarvan suikers: 0,32 g • Fibres/Vezels: 6,6 g • Protéines/Eiwitten: 6,42 g • Sel/Zout: 0,01 g