Wit boekweitmeel ORIGAMI
  • Nieuw
search
  • Wit boekweitmeel ORIGAMI
Bio

Wit boekweitmeel - 500 gr

Referentie : FSB4

Wit boekweitmeel wordt veel gebruikt om heerlijke bretoense pannenkoeken te maken, gelijk vermengd met tarwemeel of speltmeel. Flensjes : meng in een kom 1½ kop wit boekweitmeel, 1 snuifje zout, 3/4 kop tarwemeel. 3 opgeklopte eieren bijvoegen, 2 ½ kopjes melk er onder kloppen + 3 eetlepels gesmolten boter. Met een plastiek folie afdekken, zodanig dat de oppervlakte van het deeg geraakt wordt, koelen gedurende 2 uur. Voor het gebruik het deeg op kamertemperatuur laten komen. Heerlijk met ahornsiroop !

Ingrediënten

boekweit
Valeurs nutritionnelles moyennes • Gemiddelde voedingswaarde 100 g:Énergie/Energie: 345 kcal / 1463 kJ •Graisses/Vetten: 2,8 g • dont acides gras saturés/waarvan verzadigde vetzuren: 0,59 g • Glucides/Koolhydraten: 66,9 g • dont sucres/waarvan suikers: 0,79 g • Fibres/Vezels: 2,9 g • Protéines/Eiwitten: 11,7 g • Sel/Zout: 0,4 g

Misschien vindt u het volgende ook leuk ...

Gelijkaardige producten