Kuzu wit
  • Nieuw
search
  • Kuzu wit
Bio

Kuzu wit - 750 gr

Referentie : JSK3

Kuzu is het natuurlijk zetmeel gewonnen uit een van de krachtigste planten uit de bergen van Japan. Hij heeft een gladde textuur en een neutrale smaak en men gebruikt het voor het indikken van soepen, binden van sappen en sauzen en om desserten structuur te geven. Ook medicinaal te gebruiken als kuzupapje tegen spijsverteringsproblemen. Uitstekend om verteringsproblemen te behandelen : in 1 liter water, 50ml shoyu en 1 umeboshi. Dit 10 minuten laten koken. 30Gr kuzu oplossen in een kop koud water en dit bij de umeboshibouillon voegen. Het vocht wordt snel transparant, van het vuur nemen en dit warm nuttigen. Ook zeer goed in koude dagen.

Ingrediënten

kuzu wortel

Herkomst van de grondstof:

Valeurs nutritionnelles moyennes • Gemiddelde voedingswaarde 100 g:Énergie/Energie: 336 kcal / 1428 kJ • Graisses/Vetten: 0,0 g • dont acides gras saturés/waarvan verzadigde vetzuren: 0,0 g • Glucides/Koolhydraten: 84,0 g • dont sucres/waarvan suikers: 0,0 g • Fibres/Vezels: 0,0 g • Protéines/Eiwitten: 0,0 g • Sel/Zout: 0.1 g

Misschien vindt u het volgende ook leuk ...

Gelijkaardige producten