TERIYAKI SOJA SAUS Origami
  • Nieuw
search
  • TERIYAKI SOJA SAUS Origami
Bio

TERIYAKI SOJA SAUS - 250 ml

Referentie : JTT9

Teriyaki saus is een traditionele sojasaus. Deze bijzondere saus kent een natuurlijk fermentatieproces gedurende 6 maanden in ceder vaten. Men gebruikt teriyaki op het einde van de kooktijd, koud, of in een marinade om smaak te geven aan plantaardige eiwitten zoals tofu, seitan of tempeh.

Ingrediënten

shoyu (water, volle sojabonen, volle tarwe, zeezout, graanalcohol) rijstmaltsiroop, witte wijnazijn, mirin (zoete rijst, water, rijstcultuur), graanalcohol, knoflookmoes, appeldiksap, gemalen zwarte peper, gemalen witte peper, water.
Herkomst van de grondstof:
Valeurs nutritionnelles moyennes • Gemiddelde voedingswaarde 100 g:Énergie/Energie: 160 kcal / 670 kJ • Graisses/Vetten: 0,1 g • dont acides gras saturés/waarvan verzadigde vetzuren: 0 g • Glucides/Koolhydraten: 31 g • dont sucres/waarvan suikers: 20 g • Protéines/Eiwitten: 7,3 g • Sel/Zout: 11 g

Misschien vindt u het volgende ook leuk ...

Gelijkaardige producten