Tamari sauce sojaVAJRA
  • Nieuw
search
  • Tamari sauce sojaVAJRA
Bio

TAMARI SOJASAUS - 500 ml

Referentie : JTM1

De Vajra tamari is geconcentreerder dan de shoyu, hartig toevoegsel voor alle bereidingen van granen en gekookte of rauwe groenten. Vervangt op een evenwichtige manier zout (minder belastend voor de nieren). Rijk aan actieve fermenten, zorgt voor een goede vertering. Tamari wordt gemaakt volgens de traditionele Japanse principes, in tegenstelling tot de moderne artificiële sojasauzen. De melkzuurfermentatie van de sojabonen in acaciavaten met het natuurlijk koji ferment gedurende 18 tot 24 maanden respecteert de natuurlijke cyclus van de seizoenen. Bevat geen tarwe.

Ingrediënten

soja, zeezout, koji (ferment), bronwater.
Herkomst van de grondstof:
Valeurs nutritionnelles moyennes • Gemiddelde voedingswaarde 100 g:Énergie/Energie: 98 kcal / 415 kJ • Graisses/Vetten: 0 g • dont acides gras saturés/waarvan verzadigde vetzuren: 0 g • Glucides/Koolhydraten: 8,4 g • dont sucres/waarvan suikers: 0,6 g • Protéines/Eiwitten: 15 g • Sel/Zout: 19,4 g

Misschien vindt u het volgende ook leuk ...

Gelijkaardige producten