Shoyu sauce sojaVAJRA
  • Nieuw
search
  • Shoyu sauce sojaVAJRA
Bio

SHOYU SOJASAUS - 1 l

Referentie : JSS2

De Vajra shoyu is een hartige sojasaus, voor alle gerechten van granen, pasta, gekookte of rauwe groenten. Een heerlijk alternatief voor zout (minder schadelijk voor de nieren). Rijk aan actieve bestanddelen waardoor hij ook zorgt voor een betere vertering. De shoyu wordt gemaakt volgens aloude methodes in Japan, in tegenstelling tot de artificiële sojasauzen. De kwaliteit komt vooral van de melkzuurfermentatie in acacia vaten van de sojabonen en de volle tarwe met het natuurlijk koji ferment gedurende 18 tot 24 maanden, in respect voor het natuurlijke ritme van de seizoenen. Bevat tarwe.

Ingrediënten

volle gele soja, koji (ferment), volle tarwe, bronwater, zeezout.

Herkomst van de grondstof:

Valeurs nutritionnelles moyennes • Gemiddelde voedingswaarde 100 g:Énergie/Energie: 73 kcal / 312 kJ • Graisses/Vetten: 0 g • dont acides gras saturés/waarvan verzadigde vetzuren: 0 g • Glucides/Koolhydraten: 7,3 g • dont sucres/waarvan suikers: 0 g • Protéines/Eiwitten: 10 g • Sel/Zout: 14,2 g

Misschien vindt u het volgende ook leuk ...

Gelijkaardige producten