Glutenpoeder
  • Nieuw
search
  • Glutenpoeder
Bio

Glutenpoeder - 400 gr

Referentie : GLB4

Glutenpoeder wordt toegevoegd aan deeg om het elastischer te maken en een luchtiger brood te verkrijgen. Hoofdzakelijk wordt het ook gebruikt om seitan mee te maken. RECEPT: Seitan 'express' : een beetje water met een geutje olijfolie en een weinig tamari in een kom doen. Giet hierin voorzichtig glutenpoeder en meng met een garde tot een dikke en consistente brij. Meng deze deeg in een vorm en kook gedurende 1,5 uur in een stoomketel. Snijd in schijven of in stukjes om ze dan in een pan te bakken of om in een ragout te verwerken.

Ingrediënten

glutenpoeder
Herkomst van de grondstof:
Valeurs nutritionnelles moyennes • Gemiddelde voedingswaarde 100 g:Énergie/Energie: 370 kcal / 1554 kJ • Graisses/Vetten: 1,9 g • dont acides gras saturés/waarvan verzadigde vetzuren: 0,3 g • Glucides/Koolhydraten: 13,2 g • dont sucres/waarvan suikers: 0,0 g • Fibres/Vezels: 0,6 g • Protéines/Eiwitten: 79,0 g • Sel/Zout: 0,07 g

Misschien vindt u het volgende ook leuk ...

Gelijkaardige producten