Kasha geroosterde boekweit ORIGAMI
  • Nieuw
search
  • Kasha geroosterde boekweit ORIGAMI
Bio

Kasha geroosterde boekweit - 500 gr

Referentie : KA4

Kasha is geroosterde boekweit, lekker om zo te eten of gemengd in yoghurt of muesli of bij de warme maaltijd ter vervanging van andere granen. Boekweit is het graan van de Oosteuropese landen, krachtig mineraliserend. Rijk aan magnesium, ijzer, vitamine B en van nature glutenvrij. RECEPT: In een kookpot 1 kop Kasha doen, hierbij 1,5x zijn volume aan kokend water doen met 1 blokje plantaardige bouillon en het groen van een halve prei doen, fijngesneden en even aangestoofd in 1 soeplepel zonnebloemolie. De kookpot toedekken en laten zwellen gedurende 15 minuten op zeer zacht vuur.

Ingrediënten

kasha (geroosterde boekweit)
Valeurs nutritionnelles moyennes • Gemiddelde voedingswaarde 100 g:Énergie/Energie: 377 kcal / 1595 kJ • Graisses/Vetten: 4,4 g • dont acides gras saturés/waarvan verzadigde vetzuren: 1,0 g • Glucides/Koolhydraten: 68,8 g • dont sucres/waarvan suikers: 1,5 g • Fibres/Vezels: 4,5 g • Protéines/Eiwitten: 13,3 g • Sel/Zout: 0,03 g

Misschien vindt u het volgende ook leuk ...

Gelijkaardige producten