Een fijn vol rijstmeel gestoomd om het gemakkelijker opneembaar en verteerbaar te maken voor het lichaam. Men kan het gebruiken om sauzen en soepen aan te dikken en om romige papjes te maken voor de kinderen. Van nature zonder gluten. Rijst is op natuurlijke wijze glutenvrij en is he best verteerbare graan. Rijstcreme, voorgekookt op stoom, dient om soepen te binden en om papjes te maken, zeer geschikt voor kinderen. Kook 3 à 5 minuten om een zachte en smeuïge mengeling te bekomen, kook 5 à 7 minuten als het moet dienen voor kleine kinderen.
Ingrediënten
volle rijst
Herkomst van de grondstof:
Valeurs nutritionnelles moyennes • Gemiddelde voedingswaarde 100 g:Énergie/Energie: 365 kcal / 1547 kJ • Graisses/Vetten: 2,4 g • dont acides gras saturés/waarvan verzadigde vetzuren: 0,6 g • Glucides/Koolhydraten: 77 g • dont sucres/waarvan suikers: 0,9 g • Fibres/Vezels: 2,5 g • Protéines/Eiwitten: 7,6 g • Sel/Zout: 0,02 g